De Ruiter Metaal

Het bedrijf achter de statiegeldring De Ruiter Metaal

31

Het bedrijf achter de statiegeldring De Ruiter Metaal - Foto: Johan Bokma

 

Het bedrijf achter de statiegeldring De Ruiter Metaal

NIEUWLEUSEN – Het bedrijf achter de statiegeldring De Ruiter Metaal aan de Rollecate in Nieuwleusen waar Alfons Hendriks uit Dalfsen de eigenaar is. Hij heeft in opdracht van de gemeente Dalfsen de statiegeldring ontworpen en geproduceerd.

De statiegeldring geproduceerd bij de Ruiter Metaal gaat momenteel landelijk viraal. Dit item is bij RTL Nieuws inmiddels meer dan 100.000 keer via Instagram bekeken.

Op Instagram > klik hier en

Statiegeldflesje vaak weggegooid: deze gemeente heeft daar iets op bedacht | RTL Nieuws

De Ruiter Metaal is een gespecialiseerd metaalbedrijf in het vervaardigen van klein tot groot metaal. Met een moderne machinefabriek gespecialiseerd in CNC draai- en freeswerk. Met 7 CNC draaibanken en 3 verticale bewerkingscentra met deze diverse conventionele machines beschikken zij over een breed machinepark. Hun producten gaan de hele wereld over. Door deze innovatieve machines kunnen zij snel een complex product leveren, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Het bedrijf heeft in 2019 een verbouwing ondergaan waarbij 736 zonnepanelen op de bedrijfshal zijn geplaatst met een opbrengst van gemiddeld 188784 kWh per jaar.

In april werd de eerste statiegeldring in Dalfsen in gebruik genomen. Zie bericht DalfsenNet 14 april 2022.

Eerste statiegeldring geplaatst in Dalfsen | DalfsenNet

Onderstaand-Statiegeldringen geplaatst in Dalfsen door (Evert jan Pasman. Vechtdal TV).

 

Bron: dalfsennet

31
Deel dit op:
De Ruiter Metaal